نشر توسط:admin درباره : علم و فناوری , بهداشت و سلامت , رایانه و اینترنت , طراحی برنامه نویسی , اینترنت , اخبار آی تی و جامعه اطلاعاتی , معرفی نرم افزار و بازیهای کامپیوتری , سخت افزار , سرگرمی و طنز , اخبار و رسانه ها , اخبار و رویدادها , اخبار و رویدادها , خبرنگاران و روزنامه نگاران , مقالات و مطالب , عکس ها , فرهنگ و تاریخ , گوناگون , جامعه و سیاست , جامعه , خانواده و زندگی , دنیای دانستنی ها , , Views 238 تاریخ : یک شنبه 26 ارديبهشت 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : علم و فناوری , بهداشت و سلامت , پزشکی , اخبار و رسانه ها , عکس ها , گوناگون , زنان , خانواده و زندگی , دنیای دانستنی ها , آموزش های گوناگون , دانستنی ها , مقاله و تحقیق , فشن و مدل لباس , زیورآلات و جواهرات , کیف و کفش , لباس بچه گانه , لباس زنانه , لباس مردانه , آرایش و زیبایی , آرایش صورت , انواع ماسک صورت , , Views 283 تاریخ : یک شنبه 26 ارديبهشت 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , پزشکی , پرستاران , اخبار و رویدادها , مقالات و مطالب , گوناگون , خانواده و زندگی , دنیای دانستنی ها , آموزش های گوناگون , دانستنی ها , مقاله و تحقیق , , Views 271 تاریخ : یک شنبه 26 ارديبهشت 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , پزشکی , زنان , خانواده و زندگی , زناشویی , دانستنی های جنسی , عشق و ازدواج , دنیای دانستنی ها , , Views 577 تاریخ : یک شنبه 26 ارديبهشت 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , پزشکی , گوناگون , اسلام , زنان , خانواده و زندگی , , Views 1058 تاریخ : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , , Views 672 تاریخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , , Views 15317 تاریخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 نظرات ()
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , , Views 43 تاریخ : 19 فروردين 1395 نظرات ()
عاشق همسرتان هستید یا فقط به او وابستهاید؟ عشق میتواند بعضی وقتها موضوعی پیچیده شود ولی میخواهیم برایتان چند تفاوت بین وابستگی و عشق واقعی را توضیح دهیم. امیدواریم این توضیحات کمکتان کند وضعیت کنونی رابطهتان را درک کرده، آن را بهتر کنید و یا در آینده رابطهای براساس عشق واقعی بسازید.
۱.عشق ازخودگذشتگی و وابستگی خودخواهی است.وقتی عاشق هستید، تمرکزتان بر خوشحال کردن طرفمقابل است. همیشه به راههایی فکر میکنید تا مطمئن شوید طرفتان احساس دوست داشته شدن و رضایت میکند. با هم رقابت نمیکنید، سر اینکه چه کسی مهربانتر است بحث نمیکنید و سر اینکه چه کسی باید ظرفها را بشوید دعوا نمیکنید. هیچوقت طرفتان را تهدید احساسی و عاطفی نمیکنید، سعی نمیکنید کنترلش کنید یا بر او مسلط شوید.ولی وقتی فقط به طرفتان وابسته هستید، به دنبال راههایی برای خوشحال کردن خودتان هستید. آنقدر به طرفتان وابسته میشوید که سعی خواهید کرد برای جلوگیری از دور شدن او، کنترلش کنید. به جای روبهرو شدن با مسائل و مشکلات خودتان، از او برای بالا بردن عزت نفس خودتان و پر کردن خلاء درونیتان استفاده میکنید. باور دارید که او مسئول شادی و خوشبختی شماست و اگر نتواند خوشحالتان کند از دست او عصبانی و ناراحت میشوید.
۲. عشق آزادیخواه و وابستگی کنترلگر است.عشق متقابل باعث میشود خودِ واقعیتان باشید. طرفتان تشویقتان خواهد کرد همان کسی باشید که واقعاً هستید و برای نشان دادن ضعفهایتان نترسید. اعتماد متقابل بینتان ایجاد میشود و همین اعتماد کاتالیزور قویای برای رشد هر دو شما خواهد شد. عشق هیچوقت کنترلکننده نیست. در واقعیت، عشق فراتر از کنترل است. توانایی طرفمقابلتان برای پذیرفتن شما برای آنکه هستید و تشویقتان برای دنبال کردن آرزوهایتان باعث میشود نیاز به کنترل کردن زندگی او را فراموش کنید.از طرف دیگر وابستگی رفتارهای کنترلکننده در شما ایجاد میکند. جلو طرفمقابلتان برای وقت گذراندن با دوستانش را میگیرید و یا برای شاد کردن او سطح ناسالمی از توجه و تمرکز میگذارید. حتی ممکن است مجبورش کنید که علیرغم احساسش با شما بماند.
عشق متقابل باعث میشود خودِ واقعیتان باشید
۳. عشق توام رشد متقابل و وابستگی دست و پاگیر است.اگر عاشق باشید، شما و طرفتان در کنار هم رشد خواهید کرد. وقتی هر دو شما تلاش کنید بهترینِ خودتان باشید، بسیار بهتر از زمانی خواهید شد که تنها زندگی کنید. بطور خلاصه، طرفتان باعث تقویت رشد شما و شما سبب رشد او خواهید شد.در موارد وابستگی، میل شما به کنترل و ناتوانیتان به حل مشکلات خودتان رشد شما و همچنین طرفتان را محدود میکند. مسائل و مشکلات حلنشدهتان وابستگی غیرلازمی بین شما ایجاد خواهد کرد. جای تعجب نیست که این رشد دو طرف را محدود کرده و عشق وریدن به طریقی سالم را سخت میکند.
۴. عشق همیشگی و وابستگی موقتی است.عشق با گذشت زمان همچنان باقی میماند. ممکن است یک روز رابطه شما و طرفتان برهم بخورد، چه دائمی چه موقتی ولی اگر واقعاً عاشق هم بوده باشید، آن فرد همیشه جایگاهی در قلبتان خواهد داشت و تا آخر عمرتان برای او آرزوی شادی و خوشبختی خواهید کرد.اما از طرف دیگر، اگر فقط به طرفتان وابسته باشید، بعد از برهم خوردن رابطه تنها چیزی که در قلبتان میماند کینه و خشم خواهد بود. حتی ممکن است احساس خیانت را تجربه کنید. این احساسات از این تصور ناشی میشود که طرفتان مجبور به شاد کردن شما بوده است و از چشم شما نتوانسته این کار را به درستی انجام دهد.
۵. عشق شما را از هوای نفستان دور کرده و وابستگی شما را درگیر هوای نفس میکند.وقتی عاشقید، خودمحوریتان کمتر میشود. این رابطه هوای نفستان را کمتر کرده، رشدتان را تقویت کرده و تشویقتان میکند کمتر خودخواه و بیشتر مهربان باشید. رابطهای که با طرفتان دارید، تغییرات مثبت در هر دو شما را تقویت میکند. مهمتر اینکه، هر دو شما شجاعت لازم برای حرف زدن درمورد ضعفها، ابراز آسیبپذیریها و درمیان گذاشتن حرفهای دلتان را پیدا خواهید کرد.درمقابل، روابطی که براساس وابستگی جلو میروند، معمولاً تحت نفوذ نفس هستند. به همین دلیل است که خیلیها پشت سر هم درگیر روابطی میشوند که به هیچ عنوان برایشان رضایتبخش نیست و مشکلات یکسانی را در همه آنها تجربه میکنند. این در رابطهتان ایجاد وابستگی میکند و باعث میشود نتوانید بدون وجود طرفمقابلتان احساس شادی کنید. برای حل مشکلاتتان یا حداقل فراموش کردن آنها به طرفتان تکیه خواهید کرد.اگر الان عاشق کسی نیستید، امیدواریم به زودی نیمه گمشدهتان را پیدا کنید و بتوانید رابطهای معنادار با او بسازید. تا آن زمان، چرا سعی نکنید آدم بهتری باشید؟منبع مقاله: lifehack.org
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , , Views 23 تاریخ : 19 فروردين 1395 نظرات ()
شروع یک فصل و یا حتی یک سال می تواند آغازی باشد برای تغییراتی بزرگ، تغییراتی که می تواند نوع نگاه و سبک زندگی افراد را تغییر دهد. تعامل با خانواده همسر و تغییر نوع دیدگاه در مورد آنها می تواند یکی از تغییراتی باشد که برای سال جدید در نظر گرفته اید.تعامل و نوع برخورد با خانواده همسر جزو چالش هایی است که همواره پیش روی زوجین قرار دارد. نوع رفتار، میزان صمیمیت، برخوردها، میزان ارتباط و حد و حدود های آن مسائلی است که در ابتدای تشکیل خانواده ذهن همسران را مشغول می سازد. از دیر باز در جامعه ایرانی دختران و پسران جوان خانواده همسر را مظهری از دخالت های بیجا و عاملی برای درگیری و کش مکش میان خود و همسرشان فرض کرده اند، در حالیکه این ذهنیت در بیشتر موارد صادق نیست و بسیاری از والدین تنها به خوشبختی فرزندانشان فکر می کنند.
بهتر است در سال جدیدی که پیش رو دارید با اندکی تغییر در رفتار و آموختن نوع برخورد و تعامل هر چه بیشتر، زندگی توام با شادی رادر کنار آنها تجربه کنید و از حمایت های و پشتیبانی های بی دریغ والدین بهره ببرید.
شناخت کافیاگر تا به حال نتوانسته اید شناخت کافی از خانواده همسرتان داشته باشید از این پس با توجه و دقت به نوع رابطه ای که در خانواده همسرتان حاکم است می توانید خط قرمز ها را شناسایی کنید و بدانید چه قوانینی در میان این خانواده حاکم است. چه کسی است که حرف آخر را می زند. در صورت شناخت کامل از خانواده همسرتان شما می دانید در چه زمانی چه نوع رفتاری را از خود نشان دهید که با مشکلات کمتری مواجه شوید.
برنامه داشته باشیداگر میزان رفت و آمد شما با خانواده همسرتان تابع برنامه خاصی نبوده است، در سال جدید برنامه ای برای خود مشخص کنید و تمام سعی خود را بنمایید تا عدالت را میان خانواده خود و همسرتان برقرار کنید. اگر شما به خانواده همسرتان نشان دهید که برای آنها به یک میزان ارزش قائل هستید و هر کدام از زن و شوهر انصاف را در مورد خانواده همسرش رعایت کند آنها درک خواهند کرد که عروس و یا دامادشان آنها را مانند پدر و مادر خود می دانند و احترامی معادل خانواده خود برای آنها قائل هستند.
احترام کلید موفقیتبیشترین چیزی که والدین همسران از عروس و دامادشان توقع دارند احترام است. البته نباید واژه احترام را به معنای منفعل بودن و حرف شنوی محض ترجمه کرد . در وحله اول شما باید بدانید دنیای شما با دنیای والدینتان متفاوت است. پس این مسئله در مورد خانواده همسرتان نیز صادق است. شما از دو نسل متفاوت هستید و این مهم نیست که شما به اندازه آنها از شادی آنها خوشحال و یا از ناراحتی آنها ناراحت شوید ، بلکه نکته مهم این است که به تفکر و احساسات آنها احترام بگذارید.
مرزها را حفظ کنیداز ابتدا مرزها و حدود خود را تعیین کنید. به قدری صمیمی نشوید که رابطه شما از حالت طبیعی خارج شود، و نه به قدری سرد رفتار کنید که حضور شما چون غریبه ای در کنار خانواده همسرتان باشد. این حدود و خطوط مرزی را در امور مالی، سیاسی و اعتقادی نیز رعایت کنید تا کمترین اختلاف میان شما و خانواده همسرتان بروز کند.شکایت نکنیدهیچ گاه اختلافات و ایرادات همسرتان را با خانواده او در میان نگذارید. شما هر قدر هم که در میان خانواده همسرتان محبوب باشید، آنها فرزندشان را از شما بیشتر دوست خواهند داشت، و تنها نتیجه ای که این کار برای شما به همراه خواهد داشت این است که آنها از فرزندانشان پشتیبانی خواهند کرد و این مسئله باعث رنجش و دلخوری شما خواهد شد. حتی در بعضی مواقع ممکن است رفتار آنها با شما تغییر کند.
صبر کلید مشکلاتخویشتن داری و صبوری از توصیه های موکد در روابط زناشویی است. در مواردی که مسئله ای شما را به شدت رنجانده است به جای واکنش های نسنجیده صبوری پیشه کنید و لبخند بزنید. خیلی از مواقع مشکل آنقدرها هم که شما تصور می کنید بغرنج نیست و اگر شما بتوانید در لحظه، مسئله را به صورت اصولی مدیریت نمایید، تبعات مثبت آن را مشاهده خواهید کرد. در این مواقع صبوری بهترین راه است و بعد از مدتی مشاهده خواهید کرد که خودتان نیز از لحاظ روحی در شرایط بهتری قرار خواهید گرفت.
منبع: تبیان
نشر توسط:admin درباره : بهداشت و سلامت , , Views 30 تاریخ : 19 فروردين 1395 نظرات ()
در روابط دوستی دخترها تصور میکنند دیدگاه پسرها همانند آنها است و همینطور بالعکس
دخترها تصور میکنند دیدگاه پسرها همانند آنها است و همینطور بالعکس. اساس روابط دوستی، شناختن دیدگاهها و طرز فکر جنس مخالف در روبهرو شدن با وقایع و اتفاقات است، تا بتوان از این تجربه در زندگی مشترک استفاده کرد. اما این یک اصل گمشده در روابط دوستی دختران و پسران است. دختران تصور میکنند پسران تشنه احساسات هستند و پسران نیز تصور میکنند دختران نیاز جنسی زیادی دارند.
گاهی اوقات دختران و پسران وارد رابطه ای می شوند که رسمی شدن آن مورد تردید است. پسر شرایط ازدواج را ندارد یا اساسا آمادگی روحی برای این کار احساس نمی کند و برعکس، دختر در سن ازدواج است و این رابطه را به چشم یک خواستگاری می بیند.حتی ممکن است شروع دوستی با هدف ازدواج باشد و دختر و پسر بخواهند مدتی هم را بشناسند و در نهایت تصمیم بگیرند که به درد ازدواج با هم می خورند یا نه. در هر کدام از این حالت ها، آشنایی طولانی مدتی اتفاق می افتد که سر انجام آن مبهم است.واقعیت این است که مردان و زنان در آشنایی یک تفاوت عمده دارند که باعث سوءتفاهم بزرگی بین آنها می شود. مردان می توانند بدون اینکه به ازدواج فکر کنند. وارد ارتباط با جنس مقابل شوند، اما زنان معمولا معطوف به ازدواج هستند و به ازدواج فکر می کنند.
این مسئله یکی از پدیده های حساس و خطرناکی است که درحال حاضر دختران جامعه ما را تهدید می کند. طی سال های اخیر، پدیده ازدواج درجوامع مختلف و حتی کشور ما تغییر یافته و شکل و رنگ متفاوتری نسبت به گذشته به خود گرفته است به طوری که گاهی باعث برهم خوردن اصول و ضوابط عقلی ، فرهنگی و حتی مذهبی شده است.
این تغییر به دلیل داشتن مظاهر فریبنده خود الگوهای نابهنجار و غلطی را برای نسل جوان معرفی می کند که متاسفانه بسیاری از جوانان به خاطر نداشتن تجربه و آگاهی کافی، خواسته یا ناخواسته جذب آن شده و متحمل شکست ها و آسیب های جبران ناپذیری در زندگی می شوند.
حقیقت پنهان رابطه های دوستیدوستی کردن با جنس مخالف پیش از ازدواج با اهدافی در میان جوانان صورت می گیرد، یعنی هر دو جنس برای دست یابی به نیاز ها و خواسته های خود که به طور فاحشی از هم متفاوت است وارد این نوع روابط می شوند.آنچه که اغلب پسرها را وارد چنین روابطی می کند ، معمولا جنبه جنسی ارتباط با جنس مخالف است نه صرف تأمین نیازهای عاطفی - جنسی،این یعنی، پسر ها از روی کنجکاوی و غریزه دوست دارند با جنس مخالف به دلیل محک میزان جذابیت جنسی خویش نزد آنان رابطه دوستی داشته باشند و معمولا مواظب هستند که احساسات خود را درگیر آن نسازند، چراکه از قبل می دانند که این رابطه مقطعی بوده و به زودی پایان خواهد یافت.
اما این تنها دلیل پسرها برای دوستی نیست بلکه درمواقعی پسرها به سبب برقراری رابطه جنسی و تجربه جنسی اقدام به برقراری رابطه دوستی با دخترها می کنندو عمده هدفشان دست یابی به لذت جنسی است .
از سوی دیگر، پسرهایی هستند که قصد ازدواج ندارند و یا این که امکانات و شرایط ازدواج برایشان مهیا نیست اما طالب برقراری رابطه طولانی مدت، پنهانی، احساسی و عاطفی با دخترها هستند تا به طریق آن خلاء موجود بر سر راهشان را در یک رابطه دوستانه با یک یا چند دختر پر کنند و برای این کار از دادن قول ازدواج هم هیچ ابایی ندارند.
گاهی اوقات کمبود روابط عاطفی در فضای خانوادگی باعث جذب پسرها به سوی این نوع روابط پنهانی می شوند. در قشر بسیاری معدودی نیز به دلیل شکست در رابطه عاطفی قبلی که باعث بروز حس تنفر و انتقام جویی در فرد شده، هدف اصلی از برقراری رابطه، انتقام گرفتن از جنس مخالف است.
در این میان دخترها معمولا بسته به نیازهای عاطفی ، احساسی و حمایتی خود جذب چنین روابطی می شوند؛ چراکه دخترها بر این باورند که پسر ها نیز همانند آنها به واسطه نیازهای عاطفی و حمایتی وارد دوستی با آنان می شوند و به همین دلیل نیز، ناخواسته عواطف و احساسات خود رادرگیر آن رابطه می کنند و به سرعت به پسر اعتماد کرده و از نظر عاطفی به شدت وابسته می شوند و در تلاش برای حفظ رابطه و ختم دادن آن به ازدواج، گاه در شرایط سخت و خطرناکی قرار می گیرندکه منجر به صدمات جبران ناپذیر روحی - روانی و جسمی می شود.
گاهی اوقات عمده هدف پسران از رابطه دوستی دست یابی به لذت جنسی است
جای همیشه خالی تعهد و مسئولیت عدم وجود تعهد و مسئولیت در یک رابطه نشان از نبود تداوم در آن رابطه است. از دیدگاه اغلب پسرها دوستی کردن با یک دختر هر چند هم که طولانی مدت باشد، منوط بر تعهد و مسئولیت پذیری درقبال آن رابطه نیست؛ چراکه رابطه ای که بدون اطلاع و آگاهی خانواده و به صورت مخفیانه در برهه ای از زمان صورت گرفته به معنی گذرا بودن آن رابطه است نه تعهد در برابر آن رابطه ولو هم که در آن رابطه جنسی صورت پذیرفته باشد و بر همین اساس به محض مواجه شدن با فرد مناسب تر و فراهم شدن شرایط و امکانات ازدواج، به رابطه دوستی خاتمه داده و با فرد دیگری ازدواج می کنند.
خانواده ها ساز ناسازگاری می نوازندموضوع ازدواج تنها پیوند دو نفر نیست، بلکه پیوند دو خانواده با فرهنگ ، ویژگیها ، آداب و رسوم خاص است به همین دلیل وقتی در ازدواجی به عوامل فرهنگی اجتماعی توجه نشود قطعا به تنش ها و کشمکش هایی میان خانواده ها منجرخواهد شد، از سوی دیگر، رضایت ویا عدم رضایت والدین نقش بسزا و تاثیر گذاری بر تداوم و یا عدم ثبات زندگی مشترک جوانان دارد، بنا بر سنت های مرسوم در خانواده های ایرانی به ندرت مشاهده می شود که خانواده ای بالخص خانواده های آقاپسرها به چنین ازدواج هایی رضایت دهند اگرچه در شرایطی نیز به رضایت سطحی و گاه حتی اجباری می رسند اما در صورت فراهم شدن مسئله ازدواج نیز، زوج جوان باید در انتظار شنیدن حرف و حدیث های بی پایانی باشند که تا مدتها نقل و نبات هر محفلی خواهد بود.
به خیال خیانت، تو را نمی خواهممعمولا پسرها با دخترانی که روابط عاطفی و جسمی عمیقی داشته اند، ازدواج نمی کنند.آنان معتقدند دختری که بواسطه عدم کنترل عواطف و احساسات خود اصول اخلاقی را زیر پا گذاشته و از اعتماد خانواده سوء استفاده کرده است احتمال زیادی دارد که در زندگی زناشویی نیز، مرتکب چنین خطایی شده و به آنها خیانت کند.
دردسری به نام طمع و تنوع طلبیبرقراری رابطه جنسی بدون تعهد و مسئولیت باعث بروز حس طمع و تنوع طلبی در پسرها می شود و این امر از دلایل دیگر ازدواج نکردن پسرها با دوست پیشین است چه بسا به این خیال متصور هستند که می توانند به سادگی مورد مناسب دیگری را حتی با شرایط بهتر، برای زندگی مشترک بیابند.
گردآوری: بخش زناشویی بیتوته
منابع:تبیانمیگنا